Hívás mobilról
Email
Kosár
× Lekvárfőzők Aszalógépek Kapcsolat
☰ Menü

Vásárlási feltételek, szállítás, garancia.

Adatkezelés

 

Az Euro Swing kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja az ide vonatkozó törvények betartásával, és azt harmadik személynek semilyen körülmények között nem adja ki.
A hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@palinkafozo-gep.hu e-mail címen.

 

 

Vásárlás - szállítás

 

 

A megrendelt árut e-mailben, vagy telefonon visszaigazoljuk. A termékek egyrésze azonnal, raktárról szállíthatók, azonban a nagyobb ipari aszalók rendelésre készülnek. Az ipari aszalók ára nettó ár. A megrendelt termék szállítási határidejéről a rendelést követően írásban tájékoztatjuk.

 

 

Visszaküldés

 

A hatályos Magyar Törvények szerint a Vásárló vásárlási szándékától 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek a Vásárlót terhelik. A termék bontatlan, eredeti állapotában való visszaérkezése után 30 napon belül visszaszolgáltatjuk ellenértékét. ( utánvétel feladott csomagot nem veszünk át)

 

Garancia

 

Termékeinkre 1 éves garanciát vállalunk.

Várj mielőtt kilépsz!

Kérd hírlevelünket az Akciókról!

Ha nem, akkor klikk a "Mégsem" gombra!